Bakony Hotel

Bakony Hotel

A nagy múltú hegyvidéki szálloda a Gerence-patak szegélyezte 4 hektáros parkban hatalmas fenyők és medvehagyma ligetek ölelésében. A klasszikus egy- és kétágyas szobák mellett tágas, kényelmes családi lakrészek várják egész évben. A nyári időszakban ezt kiegészíti a 60 férőhelyes szezonális turistaszállás.

Weboldal


Forest Hills Hotel

Forest Hills Hotel

A négycsillagos Forest Hills Hotel & Golf, egész évben teljes fényében pompázva várja a családokat, baráti társaságokat, csapatépítő tréningre érkezőket, hogy igazán szép élménnyel gazdagíthassák mindennapjaikat, és olyan emlékeket vigyenek haza, melyekre boldogan emlékeznek vissza évek múltán is.

Weboldal


Szarvaskút Hotel

Szarvaskút Hotel

A Hotel Szarvaskút**** és Kemencés Étterem a kulináris élvezetek és a zavartalan pihenés üdítő egyvelegét kínálja! Éttermünkben a Zirci Manufaktúra kézműves söreit fatüzelésű kemencénkben készült helyi ételspecialitásokkal kóstolhatja meg. Szállodánk wellness részlege pedig igazi felüdülést kínál a rohanó hétköznapok világában.

Weboldal


Szépalma Hotel

Szépalma Hotel

A Szépalma Hotel - az Esterházy család egykori ménesbirtokán a Magas-Bakony erdőségeiben, a Kőris-hegy szomszédságában található. Az ide Zircről felvezető kanyargós erdei úton már-már elbizonytalanodunk, hogy jó fele járunk-e, amikor kiérve az erdőből hatalmas karámokban békésen legelésző szürke marhák és fiatal csikók látványa fogad bennünket. Magyarország talán legszebb és legeldugottabb birtokára érkezünk. Az egész környék harmóniát, különös, szelíd nyugalmat áraszt. Bár kicsit szokatlan élmény ez a zajos hétköznapok után, de nagyon könnyű lesz megbarátkozni vele…

Weboldal


Marietta Pizzéria, Étterem és Kávézó

Marietta Pizzéria, Étterem és Kávézó

Van egy hely a városban, ahol a nyüzsgéstől néhány lépésre élvezheted a mediterrán hangulatot, friss tésztákat, szezonális különlegességeket és az olasz pizza lisztből készült pizzákat, a leanderes madárcsicsergést és a legfinomabb borokat. Egy hely, ahol otthon érezheted magad, ahol az ételedhez bort, a borodhoz harapnivalót ajánlunk.
Sikerült kialakítanunk azt a kellemes, harmonikus, melegséget sugárzó éttermet, ami tökéletes helyszíne randevúknak, üzleti találkozóknak és kellemes baráti összejöveteleknek egyaránt. Panorámás teraszunkról gyönyörű rálátás nyílik a Zirci – medencére és a ciszterci apátság épületére.

Weboldal

Aktuális programok

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30