Szezonyitó nyitva tartás az apátság látványosságaiban

Szezonyitó nyitva tartás az apátság látványosságaiban

A nyár kezdetén örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy a hosszú, távolságtartást és otthon maradást kívánó időszak vége felé a zirci Apátság látványosságaiban szezont nyitunk!

Egyelőre keddtől vasárnapig csak az Arborétum látogatható, hétközben 10 és 15 óra, míg hétvégenként 9 és 17 óra között vagyunk nyitva. Keddtől péntekig csak a Damjanich utcai bejáratot tudják használni, hétvégenként az apátsági díszudvarból is megnyitjuk a bejáratot.

Szombat és vasárnap ismét látogatható a bazilika, az egyháztörténeti kiállítás és az arborétum, valamint ajándékboltunk is feltöltött raktárkészlettel vár mindenkit.

A Ciszterci Műemlékkönyvtárat még nem áll módunkban megnyitni, de amint lehetséges lesz hírül adjuk, amiről leghamarabb az apátság facebook oldalán tudnak tájékozódni.

Mivel a járvány okozta veszély még nem múlt el, arra törekszünk és kérjük látogatóinkat, hogy a megszokott egészségvédelmi javaslatokat betartsuk, vagyis zárt tereinkben a személyes távolságtartás, illetve az orrot és szájat fedő takarás kötelező. Kézfertőtlenítőket a közforgalmi helyeken kihelyeztünk, azok használatát kérjük és javasoljuk.

Csoportokat egyelőre sajnos nem tudunk fogadni, de bízunk benne, hogy hamarosan erre is mód lesz.

Szent Hedvig Zarándokházunk kapuit is megnyitottuk és várjuk a Bakonyban pihenni, felfrissülni vágyó vendégeinket. A szálláshelyről itt tudnak bővebben tájékozódni, illetve szállást foglalni: http://zirciapatsag.hu/szallasfoglalas-rightmenu

Várjuk önöket szeretettel a Ciszterci Apátság látványosságaiba!

Aktuális programok

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31